X-factor og Seest.

1 03 2009

Remee plejer at have format, synes jeg – og jeg troede faktisk, at han turde gå imod alle forventninger og sende sine egne hjem.
Remee kunne have argumenteret for det – han ville have vist, at han har mod og mandshjerte til at gøre og til at vælge det rigtige, selvom det ville gå ud over hans egen gruppe. Han ville have fået stor anerkendelse for sit mod. Remee, det ville have klædt dig.

Blachman, du har ret i, at unge har et potentiale, som endnu ikke er udviklet – og at AS måske har det også. Men du mister din troværdighed, når du ikke tager stilling til det, som sker i konkurrencen lige nu.

Der var ingen tvivl om, hvem der sang bedst og hvem der var stjerne den aften. Man kan jo ikke konkurrere mod gætterier om fremtiden – og det er vel heller ikke det, denne konkurrence går ud på. Konkurrence må stå mellem det, som reelt sker lige nu i denne konkurrence.

Måske er det i virkeligheden det bedste, som kunne ske for Seest. Han oplever nu, at danskerne kommer op af sofaen og melder sig ind i støttegrupper på Facebook og blogger om det i blogland, fordi retfærdighedssansen er blevet trigget.

Held og lykke, Seest. Kæmp for det – dit talent er det værd og du fortjener det.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: